کلینیک فارابی

سوالات متداول

سوالات متداول

شما میتوانید سوالات متداولی که بیماران دیگر داشته اند در این قسمت بیابید. هم چنین میتوانید سوالات خود را برای ما ارسال کنید تا پزشکان ما در کمترین زمان ممکن پاسخگوی سوال شما باشند.

پاسخ :چند نکته را باید اشاره کنیم اول اینکه، اصولاً درمان دارویی موثری برای کبد چرب وجود دارد ؟ دوم ،آیا ارزیابی شدت و اهمیت کبد چرب با سونوگرافی روش دقیقی است ؟ وسوم اینکه برای پیگیری موفقیت درمان کبد چرب به سونوگرافی می توان اکتفا کرد ؟ پاسخ همه ی این سوال ها منفی است.

توضیح این که با وجود بررسی های گسترده ای که انجام شده است درمان دارویی که کبد چرب را به شکل موثری درمان کند وجود ندارد و تنها درمانی که اثر بخشی آن در بررسی ها قطعی و اثبات شده است تغییر در سبک زندگی است برنامه ی مدون و مرتب ورزش روزانه در کنار برنامه غذایی سالم و کم کالری و اصلاح الگوی خوردن و تداوم این برنامه در طول زندگی مطمئن ترین روش درمان کبد چرب است .باید تاکید کرد در مواردی که کبد چرب توام با افزایش آنزیم های کبدی باشد و به عبارتی به مرحله ی است  استاتو هپاتیت رسیده باشد توجه و دقت بیشتری را برای درمان می طلبد و پیش آگهی بدتری دارد و در پیگیری درمان و موفقیت درمان کبد چرب بازگشت آنزیم های کبدی به سطح نرمال از اهمیت بالاتری برخوردار است و نیازی به تکرار سونوگرافی در فواصل کم برای پیگیری درمان نیست .

کبد چرب گرید 3 فرم شدید بیماری است و نیاز به آزمایش، فیبرو اسکن و درمان دارید . لذا برای بررسی دقیق بیماری خود به متخصص گوارش مراجعه نمایید .

سلام دوست عزیز

معده درد ممکن است بدلیل زخم معده یا ترشح زیادی اسید معده یا علل دیگری باشد.

حتی گاهی درد های غیرگوارشی و دردهای قلبی نیزدر ناحیه معده حس می شوند. موارد زیادی می‌تواند منجر به حالت‌تهوع یا معده‌ درد شود. ویروس‌ها و باکتری‌ها، عوامل فیزیکی اصلیِ حالت‌ تهوع و استفراغ هستند. ولی احساسات ما، به‌خصوص اضطراب، استرس(کاهش استرس) و هیجان نیز می‌توانند چنین تأثیری داشته باشند. برای درمان علل عصبی معده درد حتما باید به یک پزشک متخصص مراجعه کرد تا تشخیص به درستی صورت گیرد و بهترین شیوه درمان اتخاذ گردد.

 

در صورت داشتن زخم اثنی عشر مقاوم به درمان، آندوسکوپی توصیه می شود. اگر آندوسکوپی شما طبیعی گزارش شود باید بررسی از نظر سایر علل درد شکمی انجام شود. در اسرع وقت به درمانگاه گوارش مراجعه کنید. تا زمان مراجعه کپسول امپرازول را دو بار در روز همراه قرص رانیتیدین همراه ناهار و شام استفاده کنید. همچنین ورزش و از مصرف غذاهای چرب، سنگین و آماده پرهیز کنید

اگر سوالی دارید از ما بپرسید

فرم ثبت سوالات شما